Hulp bij

TEN HUWELIJK VRAGEN

LET OP! DIT IS ALLEEN VOOR MENSEN DIE GEEN SAAI HUWELIJKSAANZOEK WILLEN

 

Je wilt trouwen.. Oke, leuk! Maar dan begint alle stress al.. Stap 1; Ten huwelijk vragen! En uitgerekend jij hebt weer een partner die "daar echt wat van verwacht".. En hoe moet jij nou weten wat leuk is? Wat is origineel? Waar wordt ze blij van?

En dan daarna ook nog al die vrienden en vriendinnen met de vraag: "HOE IS HET TEN HUWELIJK VRAGEN GEGAAN?!" 

JE WILT IETS ORIGINEELS, MAAR WAT DAN? Pfff.. moeilijk, moeilijk, moeilijk.. MAAR DAN.. Lees je opeens een bericht van De Hippe Trouwambtenaar.. En je denkt; juist, hij gaat mij hier bij helpen! 

"Klopt, wij kunnen je hier zeker bij helpen!" 

BOEK HET SHE/HE SAID YES PAKKET EN WIJ HELPEN JE BIJ HET TEN HUWELIJK VRAGEN. 

P.s. "JA" gegarandeerd. Niet "Ja", geld terug.

SHE/HE SAID YES PAKKET

2.jpg

Wat zit er in dit pakket?

Hulp. Alle hulp die je nodig hebt om jouw vriend/vriendin ten huwelijk te vragen op een super originele, leuke, grappige, gekke manier! Op het moment dat je het contact formulier invult dan zal je binnen 24 uur een reactie email krijgen van De Hippe Trouwambtenaar met daar in een hele was-lijst aan vragen..

Probeer deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.. Dan gaan we je op basis daar van een voorstel doen.. 

EN WAT KOST DAT DAN? Tsja.. Dat is nu even lastig te beoordelen.. Elk aanzoek is namelijk anders.. Dus wees niet bang.. Voorlopig hoef je nog niets te betalen.. Laat ons hier onder eerst even weten dat je hulp kunt gebruiken en geef hier onder ook meteen aan wat je budget is.. Dan gaan we daar mee aan de slag!

IK KAN WEL WAT HULP GEBRUIKEN

Bedankt voor je aanvraag, we nemen binnen 24 uur contact met je op!