WEDDING PLANNER WORDEN?

Op zaterdag 2 mei 2020 geeft De Hippe Trouwambtenaar een unieke cursus "Wedding Planner 2.0". De cursus is op HBO werk- en denkniveau en geeft je een hele gedegen start van jouw carrière als (zelfstandig) wedding planner voor zowel binnen- als buitenland.

Momenteel zijn er nog 2 plekken vrij (Update: 08/03 | 12:00)

Lees verder...

Misschien ben je je huidige job wel helemaal zat en wil je je gaan focussen op iets wat écht leuk is.. Als wedding planner werk je alleen maar met mensen samen die de leukste dag uit hun leven willen en met andere partijen die hier aan bijdragen. Is het één-en-al-feest? Ja, eigenlijk wel. Maar!! Denk er absoluut niet te makkelijk over. De cursus "Wedding Planner 2.0" is voor mensen die "wedding planner" willen worden. Tijdens deze leuke, maar intensieve 1-daagse cursus leer ik je alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen als Wedding planner. De cursus duurt van 9:00 tot 17:00. Om kwaliteit te kunnen waarborgen hanteren wij voor deze cursus een maximum aantal deelnemers (5 personen). Na de cursus ontvangt elke deelnemer die de cursus succesvol heeft afgerond een certificaat van deelname. Let op: De voorgaande editie van deze cursus was binnen 2 weken volgeboekt, wij kunnen helaas geen extra mensen toelaten dan het maximum aantal personen.

Wat voor types komen in aanmerking voor de cursus?

Voordat je je inschrijft voor de cursus moet je je afvragen.. Ben ik hier wel de geschikte persoon voor? Een (hippe) (hippe) wedding planner is iemand die zich herkent in het volgende profiel:

- sociaal vaardig

- leuk om met mensen te werken

- mensen-kennis hebben

- organiseren en plannen moet je leuk vinden

- verbaal boven gemiddeld

- grote verantwoordelijkheden kunnen dragen

- leuk vinden om samen te werken met verschillende leveranciers, dienstverleners en artiesten in de trouwbranche

- om kunnen gaan met deadlines en ook in staat zijn deze zelf op te stellen

- in staat om gemaakte afspraken na te komen

- niet vies van een feestje

- verantwoordelijk op kunnen stellen

- behoefte aan een "uniek" beroep

- leuk vinden om door heel Nederland en/of buitenland werken

- prioriteiten kunnen stellen

- creatief denkvermogen

- positief ingesteld

Als je bij te veel van bovenstaande punten denkt.. hmm,  nee zo ben ik niet/herken ik mezelf niet in.. Dan raad ik de cursus af. Lees je bovenstaand en denk je.. nou, dat lijkt me wel echt wat voor mij.. lees dan door!

LET OP! DEZE CURSUS IS NIET VOOR MENSEN DIE EEN SAAIE, DOORSNEE WEDDING PLANNER WILLEN WORDEN. DE CURSUS BEVAT GEEN SUFFE ACHTERHAALDE STOF, MAAR FOCUST ZICH OP HIPPE BRUILOFTEN ANNO 2020.

Wat kan je van de cursus verwachten?

- planningen maken

- draaiboeken maken

- adviesgesprekken voeren

- trouwlocaties regelen (hoe gaat dit en waar moet een weddingplanner aan denken?

- artiesten boeken

- catering regelen

- ceremoniemeesterschap

- budgetten bewaken

- creativiteit op het gebied van bruiloften

- facturering

- image building

- contracten kennis

- coördineren

- bruiloften in het binnenland en buitenland

- opzetten huwelijks-website

- decoratie

- logistiek

- generale repetitie

- huwelijksreis planning

- crisismanagement

- aftercare

- relatie beheer

- betalingen

- klanten werven

- bruiloften van A tot Z

- social media

- theorie en praktijk

Waarom heet de cursus "Wedding Planner 2.0"? 

De cursus heet zo, omdat De Hippe Trouwambtenaar het "trouwen" in een nieuw jasje steekt. Er bestaan een hoop cursussen met achterhaalde lesstof. Van een Hippe Wedding planner anno 2020 wordt meer verwacht. Tijdens deze cursus gaan we niet alleen in op de verplichte- en juridische aspecten maar geven we ook veel aandacht en aspecten als social media, vindbaarheid, klanten werving, image building en richten we ons op de hippe bruiloften.

En wat kan ik dan precies na deze cursus?

Na deze cursus kun je uiteraard solliciteren als weddingplanner bij verschillende weddingplan bureau's, maar wat ook kan is zelfstandig aan de slag gaan als weddingplanner. Je krijgt van mij lesboekjes mee en deze kun je ten allen tijden gebruiken als handboek tijdens jouw carriere als (zelfstandig) weddingplanner.

De cursus biedt alle handvatten om van start te gaan!

Word ik na de cursus aan mijn lot overgelaten?

Nee, na de cursus blijft De Hippe Trouwambtenaar jouw coach. Dit houdt in dat je zelfs ná de cursus nog ten aller tijden contact kunt opnemen of een bel-afspraak in kan inplannen voor eventuele hulp en/of tips. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht, maar dit hoort bij het pakket.

Wat kost de cursus en waar wordt deze gegeven?

De cursus kost 549,00 euro (inclusief BTW) en wordt gegeven in het Carlton Beach Hotel in Scheveningen. 

Ik heb interesse. Wat nu?

Laat me zo snel mogelijk via onderstaand contact-formulier weten dat je interesse hebt, dan kan ik een plek voor je reserveren en neem ik contact met je op! Zoals eerder genoemd accepteer ik slechts een maximum aantal deelnemers (5 personen). Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk je plek reserveert!

20181010_094915.png
Contact Us

Bedankt, we nemen binnen 24 uur contact met je op!