WIN EEN HIP KADO!

De Hippe Trouwambtenaar speelt voor Sinterklaas en geeft maar liefst 100 kadoos weg. Welke 100 prijzen worden er weg gegeven?

CEREMONIE DOOR DE HIPPE TROUWAMBTENAAR

Win een ceremonie! Er wordt 1 gratis ceremonie weg gegeven. Daarnaast worden er 4 kortingsvouchers verloot.

VOORGESPREK

Win een voorgesprek-voucher! Er worden 10 voorgesprekken weg gegeven ter waarde van 100 euro per stuk.

CURSUS TOT TROUWAMBTENAAR

Win een cursus en wordt zelf trouwambtenaar! Er wordt 1 gratis cursus plek weg gegeven. Daarnaast worden er 4 kortingsvouchers verloot.

THE LOVE POTION GAME

pnglove.png

Win The LOVE POTION Game! Er worden 40 gratis spellen weg gegeven en er worden 40 kortingsvouchers uitgedeeld.

De Hippe Trouwambtenaar brengt begin december 2020 het spel "The LOVE POTION Game" op de markt. Dit spel speel je met je lover of beste vriend(in).. Helaas kunnen wij niet garanderen dat jullie relatie na het spelen van dit spel stand heeft gehouden.


Het doel? Je eigen fles met liefdes drank brouwen door alles (nouja.. niet alles..) wat je voor handen hebt in jullie liefdesmix te gooien..

Hoe bereik je het doel? Door vragen over elkaar GOED te beantwoorden kom je steeds dichter bij een gevulde love potion.. Maar bij foute antwoorden moet er gedronken worden van het drankje wat waarschijnlijk bij lange na nog niet af is..

Voor welke mensen is dit spel?

Alle mensen met een "lover" (maar kan ook gespeeld worden met je "bestie"). Het spel is bedoeld voor mensen die van een beetje humor en een gezellige avond houden en geen zin hebben in een saai spel. Dus denk jij... Ik heb zin in een niet-saai spel en daarnaast wil ik een gezellige avond.. Dan is dit een spel SPECIAAL voor jou!

Maken jullie samen de ultieme liefdesdrank.. Of maakt jullie brouwsel meer kapot dan je lief is? #lovepotion #lovepoison

Wat moet je doen om kans te maken op een prijs?

Laat hier beneden even je gegevens achter. We maken op 12 december 2020 de prijswinnaars bekend! 

GEEF HIER DAT KADO.

Op 12 december hoor je of je gewonnen hebt!