top of page

JUUL ALS TROUWAMBTENAAR 
OP JULLIE BRUILOFT

Jullie willen geen "standaard bruiloft".. Iets bijzonders.. maar je weet niet precies wat.. Het hoeft allemaal niet te zoetsappig en tijdens de ceremonie moet er gelachen worden.. Jullie bruiloft moet de boeken in gaan als de tofste bruiloft ooit.. Laat me jullie helpen, ik doe dit wel eens vaker..

Mijn naam is Juul. Spreker, schrijver, voordrager, grapjesverzinner, sporter, maar bovenal.. een gast die zin heeft in gezelligheid.. ohja.. en Trouwambtenaar.. Maar dan ééntje die het liefst een klein beetje buiten de lijntjes kleurt. Geen gejankebalk, geen gedichten van Toon Hermans en kromme tenen.. Gewoon los, persoonlijk, gewaagd, en ja.. er mag gelachen worden. Soms in verhaalvorm, soms cabaret, soms poëtisch, soms direct en soms gevoelig.. maar altijd.. met humor.

Gaan jullie trouwen? Misschien kan ik je helpen. Maar misschien ook niet. Laten we beoordelen of we een match zijn door een vrijblijvende bel-afspraak in te plannen. Laat hier onder even je gegevens achter en laten we in contact komen. Dan bellen we even met elkaar.. minuutje of 15.. en dan maken we de inschatting of we over gaan op een vrijblijvend kennismakingsgesprek..

Ik ben zo lekker vrijblijvend jongens :) ..

X Juul

 

 

The Perfect Wedding PFF.jpg

Plan een vrijblijvende bel-afspraak in

Bedankt voor de inzending!

bottom of page