top of page

Meer over Juul | De Hippe Trouwambtenaar

Ik ben Julien Bruins, een creatieve, sportieve, ondernemende jongen. Ik ben op 22 juni 1990 geboren en opgegroeid in Den Haag en woon momenteel in Scheveningen. 
 
Ik houd mij al mijn hele leven bezig met sport. Tot mijn 17e heb ik heel intensief getennist. (Inmiddels is dat crossfit en surfen) Ik volgde het "topsport programma" aan het Segbroek college zodat ik naast mijn school ook nog tijd had om 4 uur per dag te trainen. Na het behalen van mijn VWO diploma heb ik bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Later heb ik ook nog een deelstudie "persoon - en familerecht" gevolgd.

Rond mijn 17e begon topsport plaats te maken voor ondernemen. Vanaf mijn 16e tm 20ste heb ik mij naast mijn middelbare school bezig gehouden met het organiseren van feesten en evenementen en heb ik vaak als presentator opgetreden. In deze periode heb ik mijn passie voor ondernemen ontwikkeld.

Naast mijn studie bedrijfskunde heb ik met mijn beste vriend een eigen schoenenmerk opgezet genaamd "Celestial Footwear". Dit waren lichtgevende schoenen voor festival gangers.. Misschien heb je ze wel eens voorbij zien komen! Dit bedrijf nam vrij snel "serieuze vormen aan". Na publicaties in verschillende kranten (en zelfs de Playboy) is ons bedrijf "skyhigh" gegaan. Van een webshopje vanuit huis groeide we uit naar een heus bedrijf met werknemers, een boekhouder, eigen winkels en een internationale groothandel.

Inmiddels is Celestial Footwear verkocht, zijn de lichtgevende schoenen uit de mode en ben ik me sinds begin 2017 gaan richten op de trouwmarkt. Als jullie van je bruiloft wat leuks willen maken, dan moet je bij mij zijn. 

Neem contact op

Bedankt voor je aanvraag! De Hippe Trouwambtenaar neemt zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page