top of page

Pakketten & Geldzaken

De Hippe Trouwambtenaar houdt van duidelijkheid. Vandaar dat er verschillende pakketten samengesteld zijn. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. Voor de reiskosten wordt €0,25 per gereden kilometer gerekend. Als het gaat om een bruiloft in het buitenland dan wordt de prijs vermeerderd met de kosten voor een retourvlucht en twee overnachtingen in een (budget) hotel. Eventueel wordt de prijs vermeerderd met de gemaakte kosten voor transfer van- en naar de luchthavens en de trouwlocatie. Uiteraard gaat alles in overeg.

Is De Hippe Trouwambtenaar duur? Als je op zoek bent naar een goedkope, onervaren trouwambtenaar dan ben je niet aan het juiste adres. Mijn prijs ligt iets boven het gemiddelde, maar naar mijn mening reken ik een eerlijke prijs. De prijzen die je ziet zijn gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van schrijven, spreken en voordragen. De prijzen staan in verhouding met de kwaliteit die ik lever. Je bruiloft is één van de belangrijkste momenten uit je leven en de ceremonie is hier een heel belangrijk onderdeel van. Ik ben er van overtuigd dat ik hier een professionele, gedenkwaardige, persoonlijke, humoristische bijdrage aan kan leveren. Elke bruiloft begin ik weer vanaf scratch. Geen saaie gedichten van Toon Hermans, maar persoonlijk maatwerk van A tot Z. Daar zit enorm veel tijd in. En ja, dat kost geld.

Pakket A | Trouwambtenaar | € 1.450

Je wilt Juul | De Hippe Trouwambtenaar als jullie trouwambtenaar. Dat kan! Hoe gaat dit in zijn werk? Stap 1 is om het contactformulier  even in te vullen. Vervolgens maken we een vrijblijvende bel afspraak om even kort kennis te maken en wat zaken op elkaar af te stemmen. Als dat "klikt"dan is de volgende stap om een "voorgesprek" met elkaar in te plannen. Dan komt Juul bij jullie thuis om jullie liefdesleven eens even binnenstebuiten te keren. Door middel van een vragenspel peutert hij alle info los om een goede speech te kunnen schrijven en een toffe ceremonie neer te zetten! Ben je benieuwd naar zijn stijl? Check hier even hoe Juul zelf zijn stijl omschrijft!

Pakket B | Ceremoniemeester | € 750

Een ceremoniemeester is een soort "regisseur" van de bruiloft. Dit is niet hetzelfde als een weddingplanner. Een weddingplanner is vanaf moment 1 betrokken bij de gehele organisatie van de bruiloft, houdt zich bezig met het uitzoeken van de locatie tot aan het bestellen van de decoratie. Een ceremoniemeester is op de dag zelf aanwezig en zorgt er voor dat alles in goede banen geleid wordt. Op de achtergrond houdt de ceremoniemeester zich ook bezig met het inplannen van eventuele speeches van vrienden en/of familieleden. Daarnaast is de ceremoniemeester er voor verantwoordelijk dat de dag soepel verloopt, wordt waar nodig het een en ander aan elkaar gepraat en heeft de ceremoniemeester als hoofddoel; het ontzorgen van het bruidspaar. Als je er voor kiest om Juul te boeken als jullie ceremoniemeester, dan is hij er de hele dag bij. Er worden geen uren geteld, maar er wordt met een all-in prijs gewerkt. Ik reserveer de hele dag voor jullie. Begin- en eindtijden worden in goed overleg en in alle redelijkheid met elkaar besproken. Het ceremoniemeesterschap vergt ook enige voorbereiding. Deze voorbereiding gaat aan de hand van (video)bel-afspraken. Hier wordt geen minimum of maximum aantal afspraken aan gekoppeld. We doen gewoon wat noodzakelijk is!

Pakket C | Trouwambtenaar & ceremoniemeester | € 2.050

Je kunt er ook voor kiezen om De Hippe Trouwambtenaar te boeken als zowel jullie trouwambtenaar als de ceremoniemeester. Als je hier voor kiest dan levert dit je een financieel combinatie voordeel op. In dit geval is De Hippe Trouwambtenaar de gehele dag bij jullie bruiloft aanwezig en wordt er tijdens de ceremonie even "van jasje gewisseld". Deze combinatie wordt vaak voor gekozen!

Pakket E | DJ meisjes 4 uur | € 975. Elk extra uur DJ meisjes kost € 225

Je wilt een frisse verschijning achter de dj booth? Geen oude vent die met tegenzin staat te draaien.. Allright, dan heb ik iets voor je! De DJ meisjes. Dit zijn twee leuke, gezellige, frisse party animals die de garantie geven op een knallend feest. Kijk er niet gek van op als ze lekker een drankje meedrinken! Wat fijn is om te weten is dat zij hun eigen draaitafel, boxen (voor een ruimte tot +- 200m2), dj booth, microfoon en lichteffecten (basis) meenemen. Dit hoeven jullie dus niet meer zelf te huren en zit in de prijs van de DJ meisjes! Wil je Shar & Char a.k.a. even zien? Check even de instagram van De Hippe Trouwambtenaar, dan heb je er een beeld bij! 

Pakket F | Trouwambtenaar & DJ meisjes 4 uur | € 2.200. Elk extra uur DJ meisjes kost € 200

De Hippe Trouwambtenaar in combinatie met de DJ meisjes? Ja hoor, kan. Ijzersterke combi trouwens! En daarbij levert de combinatie ook nog eens een financieel voordeeltje op. Ook in dit geval geldt dat de dames hun eigen draaitafel, boxen (voor een ruimte tot +- 200m2), dj booth, microfoon en lichteffecten (basis) meenemen.

Pakket E | Trouwambtenaar, ceremoniemeester & DJ meisjes 4 uur | €2.900

Elk extra uur DJ meisjes kost € 180

Wauw, jullie gaan er helemaal voor! Het volledige pakket geeft je niet alleen het meeste financiële voordeel, maar ook de garantie op een toffe, onvergetelijke en boven al.. Hippe.. bruiloft! Als jullie voor dit pakket kiezen dan is De Hippe Trouwambtenaar jullie trouwambtenaar, is hij de hele dag aanwezig als zijnde jullie ceremoniemeester.. en daarbij komen ook de DJ meisjes jullie party op stelten zetten. En wederom geldt.. In de prijs zit dat ze hun eigen draaitafel, boxen (voor een ruimte tot +- 200m2), dj booth, microfoon en lichteffecten (basis) meenemen.

Buitenland

Tof, waar gaan we heen?! Ibiza? Italië? Brazilië? De Hippe Trouwambtenaar gaat graag met jullie mee. Welke kosten moet je aan denken.. De Hippe Trouwambtenaar hanteert exact dezelfde tarieven voor een buitenland boeking als voor een binnenlandse boeking. De kosten die er echter bij komen zijn de kosten voor: retourvlucht, 2 overnachtingen in een (budget) hotel en de kosten die gemaakt worden rondom vervoer van- en naar de vluchthavens en/of de trouwlocatie. Alle te maken kosten zijn in overleg met het bruidspaar.

Ceremonie "in het Engels"

Jullie willen graag dat de ceremonie in het Engels gesproken wordt.. Kan dat? Ja dat kan! Houd er wel rekening mee dat er 250 euro (exclusief 9% BTW) extra wordt gerekend voor deze dienst.

z

Ben je overigens op zoek naar informatie over het worden van (zelfstandig) trouwambtenaar? Dan verwijs ik je door naar deze pagina:

bottom of page