top of page

PARTNERS

Naast het feit dat De Hippe Trouwambtenaar samenwerkt met verschillende artiesten, fotografen, videografen, dj's... werken wij ook samen met verschillende locaties. Wel zo lief om ze even op de website te vermelden.

Carlton Beach Hotel | Scheveningen

Dit prachtige 4 sterren hotel is de veilige thuishaven van De Hippe Trouwambtenaar. Scheveningen is namelijk de woonplaats van Juul (oprichter De Hippe Trouwambtenaar). De cursus Trouwen 2.0 is hier ooit begonnen! Zin om een weekend naar het Scheveningse strand te gaan? 't Carlton Beach Hotel is the place to be.

Muiderslot | Muiden

De Hippe Trouwambtenaar komt maar al te graag langs in het Muiderslot. Dit kasteel is rond 1285 gebouwd door Floris V. Een hele eer dat dit prachtige "stekkie" nu ruimte biedt aan de cursisten van De Hippe Trouwambtenaar.. Floris V moest eens weten...

Kasteel Maurick | Vught

Wat een heerlijk kasteel.. De poort staat bij aankomst uitnodigend open en brengt je naar de binnenplaats. Een fantastische plek voor bruiloften, feesten en partijen. Langswandelen voor een kop koffie staan ze trouwens ook voor open!

Dorhout Mees | Biddingbuizen

Deze evenementen locatie is een beetje een "vreemde eend in de bijt". Dit hotel typeert zich door de invloeden van "de jacht". Een super toffe evenementen locatie voor avontuurlijke, outdoor-mensen die op zoek zijn naar een unieke plek.

Kasteel Limbricht | Limbricht

De trots van Limburg. Wat een fantastische locatie en wat een eer dat we deze plek mogen toevoegen aan onze lijst van partners. Mocht je interesse hebben in het boeken van deze locatie.. Wees er dan op tijd bij, want dit kasteel is mega populair!

Havezate den Alerdinck | Laag Zuthem

Deze locatie biedt zulke fantastische mogelijkheden. De heer Koning (eigenaar van de Havezate) staat open voor van alles en nog wat! Op het landgoed de Alerdinck worden films opgenomen, huwelijken gevierd en markten georganiseerd. Zeker de moeite waard om een keertje te kijken! 

Stadskasteel Oudaen | Utrecht

Dit versterkte middeleeuwse huis (ofwel stadskasteel) ligt midden in het centrum! De unieke locatie in combinatie met de fantastische architectuur en sfeer maakt deze plek een waardige partner van De Hippe Trouwambtenaar.

Parkhotel Hugo de Vries | Lunteren

Een prachtige trouwlocatie als je op zoekt bent naar een wat kleinere, persoonlijke plek. Niet heel massaal en dit maakt het juist leuk! Trots dat Hugo de Vries bij onze partners hoort.

Hotel Prinsenhof | Groningen

In het bruisende Groningen bevindt zich dit prachtige hotel. Als je er voor kiest om hier te trouwen word je van A tot Z begeleid door een ervaren eventmanager. De prinsentuin is een unieke locatie voor de "bruidsshoot". De twee restaurants, 34 hotelkamers, besloten ruimtes en terrassen zorgen gezamenlijk voor de perfecte trouwlocatie voor wel 200 personen (feest). Zoals de locatie zelf aangeeft: "Ons doel is om uw verwachting te overtreffen". Bij dit soort partijen sluit De Hippe Trouwambtenaar zich graag aan.

De Vroone | Kapelle

Ook in Zeeland is De Hippe Trouwambtenaar vertegenwoordigd! De Vroone is bij de uitstek dé locatie voor een feest / event. De multifunctionele hoofdzaal kan met behulp van de nieuwste technische snufjes omgebouwd worden tot de plek zoals jij het wilt. Aan lichtshows en dansvloeren ontbreekt het in De Vroone niet!

De Schildhoeve | Fluitenberg

De Schildhoeve is recentlijk prachtig verbouwd tot een hele complete trouwlocatie. Het management is super behulpzaam en denkt graag mee! Een hele fijne partner om aan de lijst toe te mogen voegen.

Boutique Hotel Catshuis | Leeuwarden

In hartje centrum van Leeuwarden ligt dit kleine hotel wat zich perfect leent voor "persoonlijke bruiloften". De Hippe Trouwambtenaar geeft hier jaarlijks in één van de zalen de cursus Trouwen 2.0. Een eer om het Cathuis bij de partners te kunnen sluiten!

bottom of page