top of page

Het Hippe Team

De Hippe Trouwambtenaar denkt graag met jullie mee. Je droomt over de aller leukste, coolste, hipste bruiloft.. MAAR HOE REALISEER JE DAT?! Cliché alert ! "Soms zijn het "kleine" elementen die een groot verschil kunnen maken.." Het boeken van de juiste "unieke acts" zorgt er voor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Moet jullie bruiloft nét even anders zijn dan die van buurman Henk, kijk dan even naar het team van De Hippe Trouwambtenaar en check of er wat voor jullie bij zit. Oh en trouwens, jullie krijgen korting op hun prijskaartje als je ze boekt in combinatie met De Hippe Trouwambtenaar.

edit.png

De Hippe Fotografe

He-He, eindelijk niet zo'n vieze oude vent met een fotocamera. Alaia, De Hippe Fotografe, dat is nou een chick/meisje/vrouw die "het verschil" kan maken. Van origine komt ze uit de film (Dus ja, filmen kan ze ook voor geboekt worden). Dit zie je terug in haar foto's. Huh, hoe dan? In plaats van ga-maar-staan-en-say-cheese-foto's legt zij jullie bruiloft heel "levendig" vast. Maar ze komt zeker net kijken? Nope, bergen ervaring. Check haar website maar, dan snap je wat ik bedoel.

www.alaiafonk.com

micsoof_r.png

De Hippe Zangeres

"Wie kijkt er wel eens naar The Voice of Holland?" Klopt, heel Nederland. Dan kan het bijna niet missen dat je Sophie van der Stok hebt zien shinen toen tijdens de auditie alle 4 jury-leden hun stoel omdraaiden. Sophie heeft zich aangesloten bij De Hippe Trouwambtenaar omdat ze met blije mensen wil samen werken. Zingt ze dan een standaard bruiloft repertoire? Kan! Verzoekjes? Kan ook. Hoelang komt ze dan zingen? Wat jullie willen! Om een grove prijs indicatie te geven.. 250 - 750 euro. Het is maar net wat voor ingewikkelde dingen jullie van haar vragen. Toch even kwijt wie Sophie ook al weer is.. Hier de link naar haar auditie bij The Voice:

https://www.youtube.com/watch?v=521D3vsu4Zw

_DSC46392 (1).png

De Hippe Dj Meisjes

Je wil toch dat jullie bruiloft anders is?
Alstublieft, De Hippe Dj Meisjes. Ze staan ook wel bekend als "Boobies in the Booth". Willen jullie feest waar er gedanst wordt? Willen jullie een leuke verschijning achter de Dj Booth? Willen jullie een feest om nooit meer te vergeten?Ze draaien alles wat jullie willen horen, tenzij jullie een hele saaie muziek smaak hebben.
Prijs indicatie: € 975

LAAT HET AAN HUN OVER

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Bedankt voor je interesse!

bottom of page