top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJulien Bruins

Het salaris van een trouwambtenaar

Bijgewerkt op: 15 nov. 2021

Wat is het salaris van een trouwambtenaar? Om maar met de deur in huis te vallen; als trouwambtenaar in dienst van een gemeente verdien je niet veel. Zeker gezien de tijd en energie die het kost voor een trouwambtenaar om goed werk af te leveren. Het salaris dat een trouwambtenaar krijgt ligt gemiddeld tussen de 30 en 100 euro per gesloten huwelijk. Je zou dit eerder kunnen zien als een soort onkostenvergoeding.

Wil je graag trouwambtenaar worden, maar vind je de verdiensten te weinig? Laat je niet ontmoedigen. Er zijn absoluut mogelijkheden om als trouwambtenaar wél een goed inkomen te vergaren. Maar dan zal je de weg moeten bewandelen van het zelfstandig trouwambtenaarschap. Als zelfstandig trouwambtenaar bepaal je zelf wat jouw vergoeding is. Gemiddeld verdient een zelfstandig trouwambtenaar tussen de 500 en 1500 euro per ceremonie.

Heb je er interesse in om zelfstandig trouwambtenaar te worden? Kijk dan of er binnenkort een cursus in jouw provincie is via deze link.7.329 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page